Förlovningsringar

Handtillverkade förlovningsringar

Vi erbjuder handtillverkade förlovningsringar efter era önskemål! Vitguld, rödguld eller roséguld, halvkupad eller flack, bred eller smal, varianterna är många!

Vi har alltid ett uppgjort lager i butiken med förlovningsringar som finns att prova och inspireras av. Lagret består av olika modeller, tjocklekar och de olika metallfärgerna. Istället för att ha allt uppgjort i alla fingerstorlekar, så tillverkar vi just ert ringpar på påseende för att ni sa få prova det färdiga resultatet och känna efter om modell, färg, storlek etc. är rätt val.

Har ni även egna idéer, bilder eller skisser tar vi gärna emot dessa och diskuterar vidare med er och ger er prisuppgifter. Det mesta är möjligt!

Hos oss ingår den invändiga gravyren i era ringar och vi skickar med en försäkring som vi bjuder på i 6 månader. Ni har dessutom alltid fri puts på de ringar som vi har tillverkat, ni kan alltså lämna in dem när ni vill för att få dem putsade och när ni hämtar dem ser dem ut som nya igen! Nedan finns ett urval med ett par exempel på släta förlovningsringar.