Nyheter

Black Weekend 2021

Missa inte vårt Black Weekend erbjudande!
Mellan torsdag 25/11- lördag 27/11 har vi 20% på alla silversmycken i butiken, samt på varumärkena Caroline Svedbom & Les Georgettes. Unna dig själv något tjusigt inför kommande festligheter eller varför inte överraska någon med en fin present?
Varmt välkommen till vår butik!

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i butiken

Det finns handsprit och plasthandskar direkt innanför dörren till vänster, samt handsprit på montrar och framme vid kassan. Vi spritar dagligen våra glasytor och har även plexiglas framme vid kassan. Skulle du vilja boka en tid och besöka oss utanför våra öppettider är även det möjligt. Bara ring eller maila oss så hittar vi en dag som passar! Det går också bra att ställa frågor över telefon eller mail ifall du inte vill besöka butiken. Vi finns här för att försöka hjälpa just dig att hitta en lösning som du känner dig bekväm med.

Vi skickar paket

Har du inte möjlighet att besöka butiken? Vi skickar varor kostnadsfritt direkt hem till din brevlåda. Betalning görs med Swish eller över Bankgiro. För er som vill ta del av denna tjänst ber vi er att ringa, skicka meddelande eller maila oss. Det går även bra att skicka privat meddelande direkt på instagram.

Instagram

Här uppdateras vårt instagramflöde kontinuerligt! Bland dessa bilder hittar du nyheter, tillfälliga erbjudanden samt inspiration bland såväl våra egentillverkade smycken som de smycken vi är återförsäljare av.